fbpx

Portfolio

Täältä löydät muutamia Somenin asiakasprojekteja, joita olen päässyt tekemään yhdessä huippujen tyyppien kanssa! Someni toteuttaa yrityksellesi sosiaalisen median ylläpitoa, sisällöntuotantoa ja konsultointia ammattitaitoisella otteella!

Somenin koti on Satakunnassa Porissa, mutta toteutan projekteja laajasti ympäri Suomen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrittäjäfoorumi on vuosittainen tapahtuma, jossa käsitellään ajankohtaisia aiheita mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Vuonna 2020 tapahtuman aiheina oli liikenne tänään ja tulevaisuudessa, kestävä kehitys ja vihreät arvot sekä yrittäjän talous haasteiden keskellä. Tapahtuma järjestettiin Seinäjoen Ideaparkissa ja keskustelut juonsi Lasse Norres yhdessä Linnea Aaltosen kanssa. Vieraina nähtiin mm. Jethro Rostedt ja Hjallis Harkimo. Tapahtuma televisioitiin ja esitettiin kolmessa osassa AlfaTV:llä, voit katsoa ne permanto.fi sivulta.

Minulla oli ilo olla Yrittäjäfoorumin matkassa mukana tuottamassa sisältöä sosiaaliseen mediaan, eritoten Facebookiin. Facebook-sivu toimii tapahtuman informatiivisena kanavana ja tällä kertaa haluttiin panostaa enemmän viestintään ja näkyvyyteen somessa. Koronakevät toi valitettavasti omat haasteensa tapahtuman järjestämisen ja viestinnän kannalta ja tilanne oli pitkään epävarma, mutta lopulta tapahtuma näki päivänvalon. Yrittäjäfoorumilta on tulossa kotisivut ja vuoden 2021 tapahtumaa järjestetään jo kovaa vauhtia.

Promecon oli ensimmäinen asiakkaani ja Somenin tehtävänä oli tavanomaisista palveluista poiketen rakentaa yritykselle uudet kotisivut ja samalla päivitin hieman logon ilmettä. Promecon on mekaanisen konsultoinnin asiantuntijayritys, joka toimii niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Promeconilla oli jo ennestään kotisivut, jotka haluttiin nyt uudistaa ja nykyaikaistaa tukemaan asiakkaiden tarpeita. Kotisivujen sisältö oli kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta jo viimeistelyä vaille valmiina, joten minun työnkuva keskittyi pääsääntöisesti sivuston rakentamiseen ja lopulta sisällön päivittämiseen ja hakukoneoptimointiin.

Asiakkaan toiveena oli simppelit ja selkeät sivut, jotka kulkevat linjassa yrityksen brändivärien kanssa ja mielestäni tavoite saavutettiin ja molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Käy tutustumassa Promeconin kotisivuihin oheisestä linkistä.

Löydät minut myös Instagramista!

Kiinnostuitko?