Kokonaisvaltaisia sosiaalisen
median palvelupaketteja.

Palvelut

Someni sopii sinulle, joka kaipaat uutta ilmettä brändiisi

Sosiaalisen median palvelukokonaisuuksiin kuuluvat mm. some-tilien ylläpito, somesisällöt ja visuaalinen ilme.

Someni tarjoaa sisällöntuotantoa yrityksesi some-kanaville ja verkkosivuille yksittäisistä sisällöistä aina laajempiin kokonaisuuksiin. Laaditaan yrityksellesi sosiaalisen median sisältösuunnitelma, joka kulkee linjassa yrityksesi tavoitteiden kanssa. 

Verkkokaupasta saat ostettua valmiita mallipohjia, joita pystyt muokkaamaan omaan tyyliisi sopivaksi. Tämän lisäksi Someni tekee kustomoituja mallipohjia juuri sinulle. Somenin kautta saat esimerkiksi Instagramin kohokohtien kansikuvat, jotka sopivat sinun tyyliisi. Saat myös some-pohjia tarpeidesi mukaisesti joko yhtenä pakettina tai jatkuvana tilauksena.

Haluatko hoitaa itse yrityksesi somea, mutta kaipaat lisää työkaluja menestyksekkääseen somettamiseen? Someni auttaa sinua navigoimaan sosiaalisen median maailmassa ja ylittämään kohtaamasi haasteet.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro, miten voin parhaiten auttaa juuri sinua ja yritystäsi.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on nykyään jokaiselle yritykselle välttämättömyys. Ilman sosiaalisen median tuomaa näkyvyyttä, on kuin yritystäsi ei olisi olemassa. Sosiaalisen median lisäksi kotisivut ovat edelleen toinen elinehto yrityksesi olemassaololle. Miten asiakkaat löytävät sinut, jos yrityksesi ei ole somessa tai toimii ilman kotisivuja? Panosta yrityksesi sosiaalisen median näkyvyyteen jo tänään! Somenin kautta saat kaunista sisältöä ja kokonaisvaltaista ylläpitoa some-tileillesi.

Some-ylläpito

Someni somettaa puolestasi! Jos haluat keskittyä siihen, mitä sinä osaat parhaiten, kannattaa sosiaalisen median ylläpito ulkoistaa Somenille. Some-paketti on kokonaisvaltainen paketti, joka sisältää mm. sisältösuunnitelman, julkaisuaikataulun, ja orgaanisen sisällön. Kokonaisuus on joustava ja rakennetaan aina yhdessä asiakkaan kanssa huomioiden yrityksen tarpeet. Palvelu on jatkuva, mutta yksittäiset toimenpiteet ovat mahdollisia. Aina ei oma aika tai osaaminen riitä, joten jätä yrityksesi some-tilit minun huoleksi! Palvelun hinta alkaen
329 € / kk + alv. 24 %.

Visuaalinen viestintä

Ovatko sosiaalisen median tilisi sinun tai yrityksesi näköiset? Ovatko yrityksesi brändivärit käytössä somessasi? Someni tuottaa mallipohjia, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi. Halutessasi saat kustomoidut Instagramin kohokohtien kansikuvat, julkaisupohjat ja story-pohjat Somenilta. Palvelun saat joko yksittäisenä pakettina tai jatkuvana tilauksena tarpeen mukaan. Kansikuvat 8 kpl 69 € + alv. 24%. Kustomoidut somepohjat alkaen 169 € + alv. 24% (sisältää 10 kpl julkaisupohjia Instagramiin). Somenin mallipohjat toteutetaan Canva.comissa, joka on helppo ja monipuolinen työkalu graafiseen suunnitteluun.

Sisällöntuotanto

Somenin palveluihin kuuluvat sisällöntuotanto ja sisältösuunnitelma. Someni tuottaa yrityksellesi laadukasta tekstisisältöä niin sosiaaliseen mediaan kuin kotisivuille. Someni toteuttaa hakukoneoptimoitua sisältöä yrityksesi kotisivuille pitäen mielessä yrityksesi tavoitteet, jotta sisältö palvelisi kohderyhmää parhaalla mahdollisella tavalla. Sisällöntuotannon lisäksi Someni voi laatia yrityksellesi sisältösuunnitelman joko erillisenä palveluna tai yhdistettynä sosiaalisen median sisällöntuotantoon.

Tekstisisältö

Kaipaako yrityksesi tekstisisältöä someen tai kotisivuille? Someni tuottaa erinomaista tekstisisältöä sosiaalisen median kanavillesi ja verkkosivuille. Tekstisisältö tuotetaan pitäen hakukoneoptimointi ja kohderyhmäsi kiinnostuksen kohteet mielessä. Laadukas ja relevantti sisältö tukee tavoitteidesi saavuttamista ja sen tarkoituksena on antaa lisäarvoa asiakkaalle. Aina ei runosuoni syki, joten Someni tuottaa sisällöt yrityksesi tarpeet huomioiden. Hinta 59 € / h + alv. 24 %.

Sisältösuunnitelma

Onko suunta hukassa somen suhteen? Päivitätkö yrityksesi somea silloin tällöin fiilispohjalta? Sisältösuunnitelma säästää aikaa ja helpottaa somettamista. Someni laatii yrityksellesi sisältösuunnitelman sosiaaliseen mediaan, jotta yrityksesi somesisällöt kulkevat käsi kädessä yrityksesi markkinointistrategian kanssa ja pitäen tavoitteet mielessä. Sisältösuunnitelma pitää sisällään sen, mitä postataan ja missä kanavissa sekä milloin postataan. Alkaen 89 € + alv. 24 %.

Oletko valmis yhteistyöhön?

Konsultointi

Someni tarjoaa monipuolista konsultointia yrityksesi haasteisiin sosiaalisen median suhteen. Haluatko itse pyörittää yrityksesi sosiaalista mediaa, mutta kaipaat lisää työkaluja menestyksekkääseen somettamiseen? Autan mielelläni sinua ja yritystäsi navigoimaan sosiaalisen median maailmassa, jotta löydät oman polkusi. Somenin konsultointipalvelu tarjoaa mm. vinkkejä sisältöön, opastusta analytiikan hallintaan ja muihin työkaluihin. Palvelen sinua niin pienten kuin isojen haasteiden edessä, jotta saat avaimet onnistuneeseen some-tekemiseen!

Opastus

Sosiaalinen media ei ole kaikkien juttu ja siksi Someni on valmis auttamaan sinut alkuun, jos haluat itse päivittää yrityksesi somea. Lähtötasosta riippuen voimme lähteä liikkeelle alusta eli some-tilien perustamisesta tai hypätä suoraan mainostyökalun kimppuun. Kaikki riippuu sinusta ja yrityksesi tarpeista. Konsultointia yksittäisistä aiheista isompiin teemoihin tuntiveloituksella. Hinta alkaen 89 € + alv. 24 % (esim. some-tilien perustaminen). 

Somevinkit

Onko yritykselläsi some-kanavat olemassa, mutta ideat sisältöön vähissä? Haluaisitko uudistaa some-tiliesi ilmettä? Someni tukee yrityksesi markkinointistrategiaa tarjoamalla uusia ideoita somesisältöhin. Hinta määräytyy halutun palvelun ja keston mukaisesti.

Brändi

Miltä yrityksesi näyttää muiden silmin?

Someni tuottaa yrityksesi näköiset valmiit somepohjat, jotta sosiaalisen median tilisi näyttävät yhtenäiseltä kokonaisuudelta. Palvelupakettiin voidaan yhdistää myös logon toteutus. Paketti on helppo räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva paketti.

Somenin mallipohjat toteutetaan Canvalla, joka on helppo ja monipuolinen suunnitteluohjelma. Ostaessasi verkkokaupasta mallipohjia, tarvitset ilmaisen Canva-tilin, jotta pääset muokkaamaan mallipohjia. Kaikki Somenin pohjat on tehty ilmaisilla elementeillä. Halutessasi voit päivittää Canvan Pro-tilaukseksi, jolloin saat käyttöösi tuhansia kuvia, elementtejä ja fontteja. Pro:n avulla saat tallennettua itsellesi brändi-paketin, johon voit lisätä brändisi värit ja fontit. Saat näppärästi poistettua kuvistasi taustan ja muokattua pohjiesi kokoa helposti Canva Prolla.

*Affiliate-linkki. Someni saa pienen komission, jos hankit Canva Pron tämän linkin kautta. Tilauksen hinta on sinulle sama käytit tätä linkkiä tai et. Kiitos, jos käytät Somenin linkkiä. 

Löydät minut myös Instagramista!