Kokonaisvaltaisia sosiaalisen
median palvelupaketteja.

Palvelut

Someni sopii sinulle, joka kaipaat uutta ilmettä brändiisi

Sosiaalisen median palvelukokonaisuuksiin kuuluvat somepohjat, konsultointi ja Canva.

Someni tarjoaa yrityksellesi kustomoituja somepohjia, joilla herätät asiakkaan huomion. Voit rakentaa koko someprofiilisi mallipohjien avulla tai nostaa esiin vain tiettyjä teemoja. Somepohjien lisäksi saat brändiisi sopivat Instagramin kohokohtien kansikuvat, jotka viimeistelevät profiilisi. Jos yritykseltäsi uupuu vielä logo tai haluat uudistaa brändiäsi, voin olla etsimäsi toteuttaja!

Someni Online Shopista saat ostettua valmiita mallipohjia, joita voit muokata omaan tyyliisi sopivaksi. Sopii erityisesti sinulle, joka haluat tehdä ja suunnitella somesisältösi itse, mutta kaipaat inspiraatiota ja suuntaa antavan sisältöpaketin.

Haluatko hoitaa itse yrityksesi somea, mutta kaipaat lisää työkaluja menestyksekkääseen somettamiseen? Someni auttaa sinua navigoimaan sosiaalisen median maailmassa ja ylittämään kohtaamasi haasteet. Jos sinulla on sisältöideat vähissä, auttaa Someni sinua luomalla yrityksellesi sopivia sisältövinkkejä. Autan sinua myös Canvan käytössä, jos se on sinulle vielä tuntematon työkalu ja haluaisit alkaa itse hyödyntämään sitä sisällön luomisessa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro, miten voin parhaiten auttaa juuri sinua ja yritystäsi.

Sosiaalisen median mallipohjat

Panosta yrityksesi sosiaalisen median näkyvyyteen jo tänään! Somenin kautta saat näyttäviä ja huomiota herättäviä somepohjia, jotka sopivat brändisi visuaaliseen ilmeeseen. Säästä aikaa ja hanki someprofiilisi ilme Somenilta. Käydään yhdessä läpi toiveesi ja luodaan sinulle sopivat pohjat, joita voit hyödyntää sosiaalisessa mediassa.

Somejulkaisut

Someni luo sinulle sisältöä sosiaaliseen mediaan suunnittelemalla yrityksesi näköiset somepohjat. Pohjat soveltuvat niin Instagramiin kuin Facebookiin. Palvelu voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi. Sinun tarvitsee vain muokata kuvat ja tekstit pohjiin itse. Palveluun sisältyy opastus Canvaan, jos se on tarpeen. Palvelu voidaan tarvittaessa tuottaa myös avaimet käteen-periaatteella, jolloin pohjat ovat julkaisua vaille valmiit. Voit muokata samoja pohjia aina uudelleen vastaamaan tarpeitasi. Palvelu on mahdollista tuottaa joko yhtenä kokonaisuutena tai jatkuvana tilauksena.

Hintaesimerkki 1: 10 kpl somepohjia 219€ + alv 24%.

Hintaesimerkki 2: 20 kpl somepohjia (sisältää 10 julkaisupohjaa ja 10 tarina-pohjaa) 259€ + alv 24%.

Visuaalinen ilme

Someni toteuttaa yrityksellesi somejulkaisujen lisäksi myös muita someen soveltuvia pohjia, kuten kansikuvia. Selkeytä profiilisi ilmettä kustomoiduilla Instagramin kohokohtien kansikuvilla ja videoiden (IGTV ja Reels) kansikuvilla. Sinun tarvitsee vain muokata videoiden kansikuviin haluamasi teksti ja/tai kuva ja voit käyttää samaa pohjaa aina uudelleen. Hintaan sisältyy Canva-opastus. Jos yritykseltäsi puuttuu vielä logo tai haluat päivittää brändisi ilmettä olet löytänyt oikeaan paikkaan.

Viimeistele yrityksesi ilme kustomoiduilla Instagramin kohokohtien kansikuvilla. 8 kpl kansikuvia 89€ + alv 24%.

2 kpl videoiden kansikuvia 69€ + alv 24%.

Logo yritykselle alk. 189€ + alv 24%.

Konsultointi

Someni tarjoaa monipuolista konsultointia yrityksesi haasteisiin sosiaalisen median suhteen. Haluatko itse pyörittää yrityksesi sosiaalista mediaa, mutta kaipaat lisää työkaluja menestyksekkääseen somettamiseen? Autan mielelläni sinua ja yritystäsi navigoimaan sosiaalisen median maailmassa, jotta löydät oman polkusi. Somenin konsultointipalvelu tarjoaa mm. vinkkejä sisältöön, opastusta analytiikan hallintaan ja muihin työkaluihin. Palvelen sinua niin pienten kuin isojen haasteiden edessä, jotta saat avaimet onnistuneeseen some-tekemiseen!

Somekonsultointi

Sosiaalinen media ei ole kaikkien juttu ja siksi Someni on valmis auttamaan sinut alkuun, jos haluat itse päivittää yrityksesi somea. Tilanteestasi riippuen voimme lähteä liikkeelle ihan alusta eli some-tilien perustamisesta tai hypätä suoraan analytiikan kimppuun. Kaikki riippuu sinusta ja yrityksesi tarpeista. Someni erikoistuu Instagramiin ja Facebookiin. Konsultointia yksittäisistä aiheista isompiin teemoihin tuntiveloituksella.

Hinta 59€/h + alv 24 %. 

Somevinkit

Junnaako somen päivittäminen paikoillaan? Onko yritykselläsi some-kanavat olemassa, mutta ideat sisältöön vähissä? Someni auttaa sinua suunnittelemalla yrityksellesi sopivia sisältövinkkejä, jotta sinulla olisi jatkossa kirkkaampi ajatus siitä, mitä jatkossa julkaiset yrityksesi some-tilillä. Sisältöideat sisältävät ideoita julkaisuihin, tarinoihin sekä videoihin (IGTV & Reels).

Hintaesimerkki 1: 30 kpl sisältöideoita 69€ + alv 24%.

Hintaesimerkki 2: 60 kpl sisältöideoita 129€ + alv 24%.

Oletko valmis yhteistyöhön?

Canva

Kaipaatko apua päästäksesi alkuun Canvan kanssa? Canva on ilmainen graafisen suunnittelun työkalu, jonka avulla tuota nopeasti ja helposti sisältöä sosiaaliseen mediaan. Someni hyödyntää asiakasprojekteissaan Canvaa ja palvelupaketteihin sisältyy tarvittaessa myös ilmainen opastus Canvan käyttöön. Voit halutessasi pyytää erikseen yksittäistä koulutusta Canvan perusteista tai ongelmaan, joka tuottaa sinulle haasteita. Sopii hyvin sinulle, joka kaipaat ohjausta ja Canva on sinulle vielä ennestään vieras työkalu.

Koulutus

Someni auttaa sinut alkuun Canvan käytön kanssa, jotta sinä pääset luomaan haluamaasi sisältöä helposti. Haluan, että jokaisella on mahdollisuus luoda itse omia mallipohjia, mihin ikinä niitä tarvitsetkaan! Palvelu on erinomainen sinulle, joka haluat tehdä ja suunnitella materiaalisi itse, mutta kaipaat ensin pientä ohjausta Canvan käyttöön.

Hinta alk. 59€/h + alv 24%.

Canva Pro

Canva on ilmainen ohjelma, mutta voit halutessasi päivittää sen maksulliseen versioon. Maksullisella Canva Pro:lla saat käyttöösi useita upeita ominaisuuksia, jotka helpottavat ja nopeuttavat sisällön luontia Canvassa. Someni toimii Canva-sisällöntuottajana ja affiliate-kumppanina. Pääset päivittämään Canva Pro:hon alla olevasta linkistä.

*Affiliate-linkki. Someni saa pienen komission, jos hankit Canva Pron tämän linkin kautta. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja. Tilauksen hinta on sinulle sama käytit tätä linkkiä tai et. Kiitos, jos käytät Somenin linkkiä. 

Brändi

Miltä yrityksesi näyttää muiden silmin?

Someni Online Shopista löydät laajan valikoiman sosiaalisen median mallipohjapaketteja. Valmiit mallipohjat sopivat yrityksille, bloggaajille ja kaikille, jotka haluavat panostaa yhtenäiseen ja viimeisteltyyn profiiliin. Täydellinen valinta, jos haluat itse suunnitella ja toteuttaa somesisältösi! Muokkaa pohjia haluamallasi tavalla ja julkaise!

Löydät minut myös Instagramista!