Canva Templatet

Mitä mallipohjat ovat?

Mallipohjat ovat Canvassa valmiiksi suunniteltuja pohjia, joita voit hyödyntää mm. omissa sosiaalisen median kanavissasi. Mallipohjien tarkoituksena on antaa inspiraatiota ja lähtökohta haluamaasi lopputulosta kohti, sillä muokkauksien avulla on tarkoitus luoda omanlaisesi uniikki tyyli. Voit muokata pohjia niin paljon kuin haluat, jotta saat niistä itsellesi sopivat. Vaihdat helposti pohjien värejä, fontteja, tekstejä ja elementtejä.

Canva on monipuolinen ja ilmainen ohjelma, jota on helppo käyttää. Tarvitset ilmaisen Canva-tilin, jotta pääset muokkamaan mallipohjia. Rekisteröityminen onnistuu helposti osoitteessa www.canva.com

Canvan käyttö ei vaadi aiempaa osaamista ja saat aina pikaohjeet tilauksen yhteydessä. Canvan oma ohjekeskus on myös erinomainen työkalu.

Kenelle mallipohjat soveltuvat?

Mallipohjat sopivat kaikille, jotka haluavat luoda selkeän, yhtenäisen ja brändiin sopivan some-ilmeen vaivattomasti. Voit lisätä mallipohjia omaan sosiaalisen median feediisi ripotellen muiden kuvien joukkoon tai rakentaa koko feedin niiden pohjalta. Olit sitten yrittäjä, bloggaaja tai haluat muuten vaan some-tileistäsi upean näköiset, on mallipohjat juuri sinua varten!

Mallipohjilla on helppo luoda omanlaisesi visuaalinen ilme sosiaalisen median tileille. Näppärä ja nopea keino ihmiselle, joka haluaa tehdä itse, mutta kokee ettei aika riitä suunnitteluun alusta asti. Saat mallipohjista selkeän pohjan ja suuntaviivat työsi helpottamiseksi ja ne mahdollistavat vapaat kädet muokkaamiselle, jotta saat pohjista juuri sellaiset, kun haluat. Selaa valikoimaa www.someni.fi/verkkokauppa

Miten mallipohjia muokataan?

Mallipohjia muokataan Canva.com sivustolla. Muokkaaminen on helppoa ja saat tilauksesi yhteydessä pikaohjeet PDF-tiedostona, jossa käydään läpi se, miten saat mallipohjat käyttöösi. Suosittelen avaamaan mallipohjat ensimmäisen kerran tietokoneella. Jos sinulla ei vielä ole Canva-tiliä, onnistuu rekisteröityminen mallipohjien käyttöönotto vaiheessa.

Kun olet ottanut mallipohjat käyttöön Canva-tililläsi, voit jatkossa muokata niitä joko selaimessa tai Canvan mobiilisovelluksessa. Canvan oma ohjekeskus on myös erinomainen työkalu ongelmatilanteissa.

Tilaaminen ja maksutavat

Miten vastaanotan tilaukseni?

Saat heti ostotapahtuman jälkeen maksun suoritettuasi sähköpostiisi linkin, joka sisältää ladattavat tuotteet.

Miten voin maksaa tilaukseni?

Somenin verkkokaupassa voit maksaa Paytrail Oyj:n tarjoamilla maksutavoilla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com